Gewoon doen!

Ok, een blog dus. Nu kan ik niet meer terug.

In dit tijdperk, waarin je bijna struikelt over het aantal blogs, komt er gewoon nog eentje bij. Ik heb er erg hard over getwijfeld. Want meestal gaat een blog wel over IETS. Over leuke en originele dingen. Er zijn ontelbare thema’s, ze hebben mijn gedachten doorkruist en ik heb ze netjes geparkeerd. Zoals:

– De mama blog.  Ik ben een mama. Dat is al een goed begin. Helaas doe ik zomaar wat. Fingers crossed dat het werkt. Ik ben ook nooit mee met hypes zoals rompers met vosjesprints. FYI romper dat is een moeilijker woord voor body.

– De DIY blog. Ik ben vorig jaar tijdens mijn bevallingsverlof een sjaal beginnen breien. Met zo van die naalden met diameter 2 cm en wol dat eigenlijk op zichzelf al een sjaal is, want “dat gaat keisnel vooruit”. Toen werd het lente, wie breit er dan nog, nietwaar? Ik ga voor de collectie F/W ’16/’17!

– De interieurblog. Hier zit potentie in. Mijn huis heeft 4 muren en een dak, dus per definitie een interieur. Er zijn pogingen ondernomen om creatief in te richten, de muurstickers en posters heb ik wel degelijk gekocht. In mijn hoofd kunnen de kinderkamers zo in de boekjes pronken. Jammer genoeg heb ik enkel tijd om mijn styling skills te uiten als de kinderen slapen… je ziet waar het probleem ontstaat.

– De reisblog. Dit zou echt waar ongelooflijk spectaculair kunnen worden, moest het woon-werkverkeer onder de categorie “reizen” vallen. Pas op, met het aantal kilometers dat ik momenteel wekelijks afleg, kan ik al snel naar Bora Bora en terug. Huh, wacht ff, … terug?!

– De foodblog. Ook al heb ik best een mooie keuken, mijn culinaire uitspattingen beperken zich tot die enkele keren dat er volk over de vloer komt. Het feit dat de jongen in de frituur mijn klein frietje met tartaar en viandel al klaar heeft liggen nog voor ik iets heb gezegd, laat lichtjes vermoeden dat ik niet snel een aflevering van Komen Eten zal hosten.

Je ziet het, vele onderwerpen zijn net niet interessant genoeg. Dat is ook mijn probleem, ik zou erg graag creatief bezig zijn maar ik ben nergens echt goed in. Vol goesting aan iets starten, en de dag nadien tien miljoen excuses hebben om het niet af te werken.

Daarom dit bescheiden mini blogje, onopvallend maar heel eerlijk gewoon voor mezelf. Kleine projectjes die ik misschien wél zal realiseren omdat ik me anders compleet belachelijk maak met zo’n lege blog. En die projectjes kunnen over vanalles gaan. Ooit zal ik wel eens die sjaal afmaken, en dan zal je het geweten hebben! Selfies mét sjaal uit alle hoeken. Of: tiens, het is al even stil op de blog? Hajaa ik ben net 4 dagen op citytrip naar Centerparcs geweest! En: hoe doet ze dat toch, werken combineren met een gezin!? BAM daar is een column met enkele heerlijke dafalgan recepten! De mogelijkheden zijn eindeloos, waar gaat dit eindigen zeg?

Oja, wel even vermelden dat ik in geen enkel opzicht streef naar de nobelprijs voor literatuur, noch het vloeken zal laten.

Dan rest mij enkel deze allereerste post te eindigen met

“Shit zeg ik heb het gewoon gedaan!!!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s