E-trien

Ok, ok, ik besef het wel, de creativiteit spat hier nog niet van de blog, maar er is vanalles hangende, enkel de uitvoering moet nog gebeuren. In mijn hoofd is het allemaal al geflikt zene. Ondertussen heb ik ook al bijna mijn minicursus digitale fotografie afgerond, dus de termen witbalans en diafragma doen mij niet meer fronsen, enkel nog vloeken. Ik ben echt superblij dat ik eraan begonnen ben, want sindsdien ben ik constant aan het “spotten” naar potentiële mooie beelden. Uiteraard mislukt het resultaat nog meer dan het op iets trekt, maar ermee bezig zijn is al plezant. Ik moet wel toegeven dat ik, Katrien zijnde, meteen in de verleiding kom om vanalles aan te schaffen om mijn nieuwe hobby verder uit te oefenen , maar laat ons zeggen dat de prijzen voor objectieven en camera’s iets hoger liggen dan wat wol en een haakpen. De gebruikelijke combi-actie webshop+paypal, dewelke voor standaard budgetten welgeteld in 1 minuut kan plaatsvinden, inclusief zoektocht, kan ik hier dus helaas niet toepassen. Toegegeven, de reden hiervoor ligt voor een stukje in het feit dat ik persé deze lente op reis wil met ons gezin, want in andere omstandigheden was ik misschien toch al weer gepasseerd langs de virtuele kassa.

Ja, ik ben een online shopaholic. Getuige hiervan de UPS camionette die soms meermaals per week onze oprit komt oprijden, de vriendelijke UPS-man die de kinderen al bij voornaam kent en de blik van mijn man bij het zien van het zoveelste pakje aan de voordeur. Oops I did it again!

Ik kan echt uuuuuren rondsnuisteren op allerlei webshops, winkelmandjes vullen en weer ledigen,… yep, de digitale nulletjes en eentjes vliegen in het rond! Allez, de nullen iets minder 😉 Ik kan het niet helpen, het is gewoon zo gemakkelijk en het aanbod is ongelooflijk groot! En elke keer maak ik mezelf wijs dat ik écht weer iets nodig heb, en als ik het niet ben, dan wel de kinderen of het huis. Mijn man valt er wel tussenuit haha!

Het heeft ook veel te maken met mijn impulsieve en tegelijk wispelturige karakter. Het ene moment ben ik ervan overtuigd dat ik mijn werkgarderobe moet uitbreiden, die, sinds ik van functie ben veranderd, best wel iets vrouwelijker kan zijn, dus dan koop ik jurkjes en een schoen met hak. Nog voor dat pakketje is toegekomen, ben ik alweer in een sporty mood en staat de wishlist vol met oversized off shoulder sweaters (die termen, ik weet ze te vinden hoor) en original adidas sneakers.

Gouden oorbellen, fluo sportbh, elegante pumps, gescheurde boyfriend jeans, rode lippenstift, boho frul-armband,… maakt niet uit, ik moet het hebben.

Ik heb erover getwijfeld, maar hier enkele van mijn favoriete webadressen: (beloof enkel wel dat je nog iets overlaat voor mij aub!)

  • Nextdirect: voor superleuke én goedkope baby- en kinderkledij, vooral in de zomer
  • Zara Kids: geen verdere uitleg nodig
  • Mango: tot voor kort voor mezelf maar shiiiiit nu ook voor kinderen !!!
  • Asos: belachelijk veel kledij en echt niet duur! Plus je kan bij bijna elk item op “Catwalk” klikken, zodat je het kledingstuk kan bewonderen op een wandelend model (ben al vaak teruggekomen op een aankoop als ik zie dat de rok toch echt vér boven de knie zit).
  • Bol.com: héél af en toe heb ik ook iets praktisch nodig, van een maxi cosy tot een luchtbevochtiger. Vaak wel niet zo snel geleverd als beloofd maar goed.
  • Zalando: *AAAAAHHHHHH*
  • En last but not least: Etsy, mijn all time favourite! Het is een soort van platform vol kleine webshops van over de hele wereld, waar je terecht kan voor (vaak handgemaakte) juwelen, kledij, interieurdingen, DIY stuff, … gewoon verslavend!

(Het feit dat al deze sites ook over een mobiele app beschikken, maakt het niet meteen goedkoper)

Dit zijn natuurlijk mijn vaste webstekken, er zijn er ontelbare andere die ik iets minder frequent bezoek, maar mij evengoed voorzien van trouwuitnodigingen, Pascal Naessens olijfolie of iphone covers. Dus binnenkort ga ik aan de slag in de kinderkamers met bijhorende tips waar die leuke lamp of dekbedovertrek te vinden!

Ondertussen ga ik nog effe rap nen E-lotto doen. Jammer genoeg krijg je daar niet vaak waar voor je geld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s