Efkes out of the blue (and yellow)

Aangezien ik deze week nog een weekje verlof had zónder geplande uitstappen, en ik geen blijf meer wist met de ideeën die in mij borrelden, je kent mij he, … heb ik eindelijk een kinderkamer onder handen genomen. Exact 67 weken geleden (ik heb het gecheckt op Instagram) heb ik één muur geschilderd, met de bedoeling meteen daarna hierop verder te borduren. Mja het is dus een beetje uitgelopen.

Het betreft de jongenskamer, waarin voorlopig nog een klein kinderbed staat. Echt spannende dingen kon en wilde ik niet doen, die peuter zal echt niet wakker liggen van zijn interieur (Nooooo please niet wakker liggen!!!). Eén accentmuur, werken met 2 kleuren, enkele leuke accessoires en het zal moeten voldoen. Tegenwoordig heb je erg leuk behangpapier met toffe prints, maar ik vind dat niet altijd passen in een moderne woning. Ik vrees ook dat ik dat snel beu ga worden, en ik kan ook niet behangen. Klein maar belangrijk detail dus 🙂

De kleurkeuze was snel gemaakt, wegens een reeds aangekochte witte kleerkast met felle gele handgrepen (handig toch als je man in de meubelsector werkt). De gietvloer is heel lichtgrijs van kleur en ik vond grijsblauw er wel bij passen. Niet het typische blauwblauw/hemelsblauw/petrolblauw/pastelblauw/weetikveelblauw maar een beetje violetblauw. Kei-jongensachtig dus! Nuja, zolang mijn zoon niet kan praten, moet hij zich overgeven aan de goede smaak van zijn moeder, nietwaar.

Een paar schabbekes van den Ikea met wat fotokadertjes erop, een muursticker of 2 en een leuk lampje erbij en meer moet dat toch niet zijn? Op het moment dat meneer vaker tijd in zijn kamer zal spenderen, kunnen we pas echt de interieurstylist gaan spelen. Een strakke bureau, wereldkaarten, tabellen van Mendeljev, boekenkasten vol Stephen Hawking, … oftewel posters van Kim Kardashian-achtige babes, een schap vol games en een LED tv van 90 inch… Ik ben benieuwd, liefst iets tussen de 2 in dan. Maar voorlopig moet hij het maar doen met deze vogels.

Verf: Blue Violet van Colora

Kast + poef: Nidi van Batistella

Legplankjes: Ikea

Knuffelbeertje: Noodoll via wolf&wolkje

Muurstickers: Decal Happy via Etsy

Lampje: Leti via Studio Macura

Dekentje: Sorry, uniek exemplaar gehaakt door mijn nicht Annelies (mijn haakkunsten zijn dus gewoon genetisch bepaald he)

kamerarthur-0037

 

kamerarthur-0008

kamerarthur-0006 kamerarthur-0002

kamerarthur-0013

kamerarthur-0027 kamerarthur-0023

kamerarthur-0019

kamerarthur-0038

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s