That’s what it’s all about.

Gisteren is hier een man verdronken. Met zijn laatste krachten zijn dochter nog in veiligheid gebracht maar de stroming was te hard. Hij was op vakantie met zijn vrouw en 3 kinderen, die moesten toekijken hoe de reanimatie niet mocht baten…

Dan besef je wel waar het om draait. En mis ik mijn gezinnetje des te meer.

Je komt hier zoveel mensen tegen, met allemaal verschillende motieven of doelen. De wereld rondreizen, of gewoon even een break nemen. Maar uiteindelijk zegt iedereen hetzelfde: ik zal blij zijn als ik straks terug bij mijn familie ben.

En ik zal ze niet tegenspreken…

zonnig-0221

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s