Weak end

’t Is weekend. Joepie.

Nuja, spectaculaire dingen stonden er niet op het programma. Na een zieke dochter deze week, is het de beurt aan manlief, die nu al 2 dagen zo slap als een vod in de zetel ligt. En op deze moment neemt de zoon het over, bevestigt de thermometer.

Vandaag is het dus een dikke noppes qua activiteiten. En ik vind dat allesbehalve erg. Het is nu 15u en ik zit nog steeds ongewassen in mijn pyjama. Kan het nog zaliger? Wat mij betreft niet. Heel even kreeg ik het in mijn hoofd om naar de Ikea in Breda te gaan, en dit om de laatste aankoopjes te doen voor onze slaapkamer-make over. Maar toen ik in de spiegel keek, leek het mij beter niet te beginnen aan mijn eigen make over vandaag.

Dus… laptop aan de keukentafel, een warme chocomelk met speculaasjes erbij, de kinderen die gezellig voor TV liggen gewikkeld in 15 dekens en kussens…

Je zou het tijdverspilling kunnen vinden, maar het moet niet altijd de ene uitstap na de andere zijn…

Welja, toegegeven, ik zit natuurlijk wel online te snuisteren naar onze toekomstige vakantieplannen. Want op dat vlak neem ik niet altijd genoegen met gezellig thuis zitten 🙂

 

weekend1-0005

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s