Even overgeven aan/in de hei

Mooi weer, goede voornemens, loopschoenen bijna uit de kast. En dan ineens, hmm, mooi licht… maar lopen met een camera is niet echt handig.

Twijfelen. Misschien kan ik ’s morgens vroeg eens gaan lopen? En nu gewoon wat prullen met de camera?

HAHAHA, who am I kidding? Vroeger opstaan voor éénder welke reden (behalve het werk)is totaal uit den boze. Dusja, camera’s in de tas en hopla naar de heide.

Uiteraard kwam ik na 5 minuten wandelen al 584 joggers tegen, alsof ze me allemaal tegelijk met de neus op de feiten wilden drukken: WIJ LOPEN EN JIJ NIET NEHNEH!!

Soit, na 20 minuten stappen was ik waar ik wilde zijn, namelijk bij een mooi meertje. Op dat moment was het vet al van de soep en de zon achter de bomen. Nu moet je weten dat ik eens m’n statief mee had genomen, zo echt voor de show want ik ben eigenlijk te lui om dat te gebruiken. Maar ik zie daar vaak figuren tussen de bosjes zitten, hun camera op statief, en al wachtend tot… hét moment… wat dat ook mag zijn. Dus ik dacht, ik doe eens mee. En net toen ik me had geïnstalleerd, en effectief met instellingen en al was aan’t spelen, hoorde ik achter mij iemand minutenlang kokhalzen. Maar echt, die mens ging eraan. Ik dacht, oei, een jogger die over’t rood is gegaan (ik ken er alles van), misschien moet ik effe helpen (of een foto gaan trekken)? En dan kwam deze kerel, fluo oranje jas, op de fiets tevoorschijn. “Amai madammeke, ik heb een mug ingeslikt!” Ik zeg “Howla, en blijkbaar geen kleintje!” Dat vond hij blijkbaar enorm grappig, en hij was bijna zover om mij in zijn mond te laten zien wat voor overschotjes aan vleugel en muggedeeltes er nog zouden zitten, toen zijn vrouw er kwam aanlopen. In fluo roze jas. “Dedju, we zijn te laat, de zon is al weg”. Tegen wie zeg je’t.

Tijd om mijn spullen te pakken en te vertrekken! Ik moet toegeven, qua één zijn met de natuur was dit wel een topper: mooie zonsondergang, kabbelend water, paarse lavendel die met de wind meewiegt… en dan “BLEEEGHJKKGGHHHHH kuch kuch BWEEEIIIIKGGHFFFF”!!!

Hahaha, ik moet nog lachen als ik er aan denk.

Toegegeven, thuisgekomen had ik ook wat restjes mug door te spoelen.

PS: tips voor een soort van looprugzakje voor een camera zijn welkom!

Ktrien x

heide-0008

heide-0009heide-0010heide-4375heide-4377heide-4380heide2-4376

 

 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Tino schreef:

    Over de eerste foto: Lord of The Rings beelden zijn er niets tegen 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s