Een nieuw hoofdstuk…

Fleuremieke. Mogen we dat nog zeggen? Want nog 3 dagen en het is zover. Dan is het voorbij, de jaren van elke dag spelen en knutselen. Het eerste leerjaar komt eraan, en ik weet niet wat ik er nu bij moet denken. Uiteraard ben je er keihard klaar voor, je bent dan ook bij de oudsten van de klas. En toch, ik moet wennen aan het idee van jij achter een bureautje. Je bent een vlijtige meid, dus ik maak me niet al te veel zorgen. Ik hoop dat je het leuk gaat vinden om te leren schrijven en lezen. En dan zal je zelf kunnen uitrekenen hoeveel keer nog slapen eer Sinterklaas komt. (want die bestaat natuurlijk, hopelijk nog voor even!)

We hebben je ingeschreven in de scouts en de tekenacademie. Dat lijken ons heel leuke hobby’s voor jou, al willen we niets forceren. Je zal mettertijd zelf wel ontdekken welke talenten je hebt en wat je graag doet. Je begint op te trekken met een paar leuke vriendinnetjes, wie weet voor het leven. Ik ben benieuwd hoe je karakter zal evolueren. Of je straks nog élke ochtend een scène zal maken omwille van de steeds weer fout uitgekozen kledij, stoute mama! En misschien komt er toch een periode aan waarin je je avondeten opeet in minder dan een uur tijd? Dat zou ik namelijk wel fijn vinden 🙂

Maar je zorgzaamheid, je durf, je creativiteit, en ook je zalige slaaphoudingen en oogjes vol mist ’s ochtends, … die mag je niet verliezen!

Ik hoop dat je je niet teveel aantrekt van wat anderen zullen denken (dus niet zoals je mama) en opkomt voor jezelf. Maar dan denk ik aan je blik ’s ochtends als je ziet dat ik de verkeerde sokken heb klaargelegd, en dan weet ik: jij staat je mannetje wel 😉

Geniet nog van de laatste dagen bij je lieve juf Lien, en dan is het 2 maanden uitslapen, op reis gaan, kampjes beleven, naar zee gaan met de grootouders,… EN DAN….

Dan ben jij een echte leerling! Ons Fleur

(-emieke, neh!)

avond2-9579

avond4-9565

avond4-9572

avond4-9569

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s